مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

بازداشت مدیر عامل روسی یک صرافی ارز دیجیتال به جرم پول‌شویی میلیاردی!

دادستان‌های فدرال نیویورک اعلام کردند که یوری گوگنین (Iurii Gugnin)، مدیرعامل روسی پلتفرم آمریکایی Evita، به اتهام اجرای یک طرح بزرگ پول‌شویی به ارزش ۵۳۰ میلیون دلار بازداشت شده است.

بر اساس اطلاعیه وزارت دادگستری آمریکا (DOJ)، این فرد با استفاده از شرکت ارز دیجیتال خود، پرداخت‌های بین‌المللی را از طریق بانک‌ها و پلتفرم‌های مالی آمریکایی به نفع بانک‌های روسی تحریم‌شده هدایت کرده است. وی با ۲۲ مورد اتهام شامل کلاهبرداری بانکی و اینترنتی، نقض تحریم‌ها، دور زدن قوانین صادرات و پول‌شویی مواجه است.

به گفته «اِیسنبرگ» معاون دادستان کل آمریکا، گوگنین از پلتفرم رمزارزی خود به عنوان کانال مخفی انتقال پول‌های مشکوک استفاده کرده و بیش از نیم میلیارد دلار را برای کمک به بانک‌های روسی و کاربران نهایی جهت دسترسی به فناوری حساس آمریکایی جابه‌جا کرده است.

مشتریان او شامل بانک‌های تحریم‌شده‌ای چون Sberbank، VTB Bank، Sovcombank، Tinkoff و شرکت انرژی دولتی Rosatom بوده‌اند.

گوگنین همچنین در جست‌وجوهای اینترنتی خود عباراتی مانند «آیا کسی دارد روی من تحقیق می‌کند؟» و «مجازات پول‌شویی در آمریکا چیست؟» را بررسی کرده که نشان می‌دهد از غیرقانونی بودن اقداماتش آگاه بوده است!