مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

پیش‌بینی بنیان‌گذار پانترا کپیتال: قیمت بیت‌ کوین به ۷۵۰ هزار دلار خواهد رسید

دن مورهد (Dan Morehead)، مدیرعامل پانترا کپیتال (Pantera Capital)، در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی (CNBC) اعلام کرد که قیمت بیت‌ کوین می‌تواند در چهار تا پنج سال آینده به ۷۵۰ هزار دلار برسد. وی دلیل این امر را سهم بسیار کم ارزهای دیجیتال از ثروت جهانی و عملکرد تاریخی این دارایی عنوان کرد.

وی همچنین بر این باور است که تنها تعداد محدودی از بلاک‌ چین‌های لایه اول، شامل بیت‌ کوین، اتریوم و سولانا، در بلندمدت موفق خواهند بود. به گفته او، هر یک از این شبکه‌ها کاربرد متمایزی دارند؛ بیت‌ کوین به عنوان طلای دیجیتال، اتریوم برای برنامه‌نویسی و سولانا برای عملکرد با سرعت بالا.

مورهد با اشاره به عملکرد قوی سولانا در چهار سال گذشته، توان پردازش بالا و کارمزدهای پایین این شبکه را دلیل اصلی قرارگیری آن در کنار بیت‌کوین و اتریوم دانست. وی همچنین از راه‌اندازی یک صندوق جدید برای ارائه دسترسی ساده‌تر سرمایه‌گذاران خرد به سولانا و سود استیکینگ آن خبر داد.