مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

شرکت بیت‌ماین بیش از ۱۲۸ هزار اتریوم پس از سقوط بازار خریداری کرد

شرکت بیت‌ماین به رهبری تام لی (Tom Lee)، ۱۲۸٬۷۱۸ واحد اتریوم به ارزش تقریبی ۴۸۰ میلیون دلار، بلافاصله پس از سقوط تاریخی بازار در اکتبر خریداری کرد. این خرید گسترده که از طریق تحلیل داده‌های آنچین تأیید شده، نشان‌دهندهٔ اعتماد نهادی به آیندهٔ قیمت اتریوم است.

بر اساس داده‌های منتشرشده توسط شرکت تحلیل آن‌چین لوک‌آن‌چین (Lookonchain)، بیت‌ماین این حجم عظیم اتریوم را بلافاصله پس از سقوط ۲۰ درصدی قیمت، از صرافی‌های فالکن‌ایکس (FalconX) و کراکن (Kraken) خارج کرد. این خرید، دارایی‌های خزانه‌ای اتریوم این شرکت را به حدود ۲.۹۶ میلیون واحد رساند که معادل تقریباً ۲.۵ درصد از کل عرضه اتریوم است و آن را به بزرگترین خزانه‌دار اتریوم در میان شرکت‌های عمومی تبدیل کرده است.

این خرید عظیم درست پس از اعلام تعرفه‌های ۱۰۰ درصدی ترامپ بر واردات نرم‌افزار از چین و کنترل صادرات مواد معدنی کمیاب انجام شد. این اخبار باعث سقوط ۱۳ درصدی بیت کوین، ۲۰ درصدی اتریوم و حذف بیش از ۲۰ میلیارد دلار از موقعیت‌های باز بازار مشتقات در عرض چند ساعت شد.

اقدام بیت‌ماین برای خرید در کف قیمت، علیرغم تحمل ضررهای شناور بیش از ۲ میلیارد دلاری، نشان‌دهندهٔ اعتقاد راسخ نهادی به ارزش بلندمدت اتریوم است. استراتژی این شرکت، خرید در لحظات نوسان شدید و سپس سهامداری برای کسب سود از طریق استیکینگ و پروتکل‌های نقدینگی است. اینگونه خریدهای نهادی می‌تواند به بازگشت ثبات به بازار پس از خروج فروشندگان اهرمی کمک کند.