مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

بانک مرکزی جمهوری چک برای نخستین‌بار دارایی دیجیتال خریداری کرد

بانک مرکزی جمهوری چک (CNB) برای اولین بار در تاریخ خود، اقدام به خرید دارایی‌های دیجیتال کرده است. این نهاد یک سبد آزمایشی به ارزش ۱ میلیون دلار خارج از ذخایر بین‌المللی خود ایجاد کرده تا پیامدهای عملیاتی، نظارتی و فناورانه نگهداری این دارایی‌ها را در یک ساختار کنترل‌شده بررسی کند.

بانک مرکزی جمهوری چک در بیانیه خود اعلام کرد که این سبد آزمایشی شامل بیت کوین، یک استیبل کوین دلاری و یک سپرده توکنیزه‌شده خواهد بود. هدف از ایجاد این سبد، کسب تجربه عملی در نگهداری دارایی‌های دیجیتال و آزمایش فرآیندهای مرتبط اعلام شده است. این بانک تأکید کرد که در آینده نزدیک قصد ندارد بیت کوین یا سایر دارایی‌های دیجیتال را به ذخایر بین‌المللی خود اضافه کند. بانک مرکزی جمهوری چک در بیانیه خود گفت:

بانک مرکزی جمهوری چک توضیح داد که این سبد آزمایشی به آن امکان می‌دهد فرآیندهای نگهداری، جریان‌های تأیید، رویه‌های تسویه، پروتکل‌های امنیتی و بررسی‌های ضد پول‌شویی را مورد ارزیابی قرار دهد. این نهاد به‌طور همزمان آزمایشگاه «CNB Lab» را نیز برای ارزیابی سیستم‌های بلاک چین، ابزارهای هوش مصنوعی و فناوری‌های پرداخت راه‌اندازی کرده است.