مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

افزایش سهم کیف‌پول سرد در آپ‌بیت به ۹۹% پس از هک اخیر

صرافی آپ‌بیت (Upbit) بزرگ‌ترین پلتفرم ارز دیجیتال در کره جنوبی، پس از هک ۳۰ میلیون دلاری در هات‌ولت سولانا، اعلام کرد تقریباً ۹۹ درصد از دارایی کاربران را به کولدولت منتقل می‌کند تا سطح امنیت را به‌طور چشمگیری افزایش دهد. شرکت دونامو (Dunamu) که اپ‌بیت را اداره می‌کند تأیید کرده است که نسبت استفاده از هات‌ولت به نزدیک صفر کاهش خواهد یافت.

طبق اعلام شرکت، هکرها حدود ۴۴,۵ میلیارد وون، معادل ۳۰ میلیون دلار، را از یک ولت متصل سرقت کردند. این اقدام باعث شد آپ‌بیت ساختار کیف‌پول‌های خود را بازبینی و تقویت کند. پیش از این حادثه نیز صرافی ۹۸,۳۳ درصد از دارایی‌ها را در کولدولت نگه می‌داشت که بالاترین سطح در میان صرافی‌های داخلی بود، در حالی که رقبا نسبت‌هایی بین ۸۲ تا ۹۰ درصد داشتند.

این هک ابتدا با برآورد ۵۴ میلیارد وون، حدود ۳۶ میلیون دلار، گزارش شد اما در بررسی‌های داخلی رقم دقیق‌تر ۴۴,۵ میلیارد وون اعلام شد. از این مقدار، ۳۸,۶ میلیارد وون، حدود ۲۶,۲ میلیون دلار، به‌عنوان خسارت مستقیم کاربران شناسایی شد که آپ‌بیت وعده داده است آن را به‌طور کامل از ذخایر خود جبران کند. توکن‌های SOL، ORCA، RAY و JUP در میان دارایی‌های مورد حمله بودند.

این حادثه اکنون به بحث‌های نظارتی گسترده‌تری در کره جنوبی منجر شده است. کمیسیون خدمات مالی کشور در حال بررسی قوانینی است که صرافی‌ها را ملزم به جبران خسارت حملات هکری و اختلالات سیستمی بدون توجه به مقصر بودن کند. اقدام آپ‌بیت نشان می‌دهد صرافی‌ها برای کاهش ریسک، به سمت ساختارهای مشابه بانک‌ها حرکت می‌کنند.