مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

دبی امکان دریافت کمک‌های خیریه به صورت ارز دیجیتال را فراهم کرد

دپارتمان امور اسلامی و فعالیت‌های خیریه دبی (IACAD) سرویس جدیدی راه‌اندازی کرده که به موسسات خیریه در این امارت امکان می‌دهد کمک‌های مالی را به صورت ارز دیجیتال و سایر دارایی‌های مجازی دریافت کنند. این اقدام بخشی از تعهد دبی به تحول دیجیتال و نوآوری در کارهای بشردوستانه است.

بر اساس بیانیه رسانه‌ای، IACAD سیاست‌های شفافی برای جمع‌آوری کمک‌های مالی از طریق دارایی‌های مجازی تدوین کرده که هدف آن حفظ امنیت کمک‌های اهداکنندگان و تضمین پاسخگویی است. کارگاه‌های آموزشی نیز برای راهنمایی موسسات خیریه در استفاده از این سرویس برگزار شده است.

محمد مصبح ضاحی، مدیر اجرایی بخش کارهای خیریه در IACAD گفت:

ضاحی افزود که موسسات خیریه در دبی می‌توانند برای دریافت مجوز اولیه این فعالیت اقدام کنند. این اقدام دبی با روند جهانی در میان سازمان‌های غیردولتی همسو است؛ برای مثال، سازمان «نجات کودکان» اخیراً صندوق بیت کوین راه‌اندازی کرده است.