تلاش نهاد ژاپنی برای تاسیس بانک ملی ارز دیجیتال در آمریکا
لیزِر دیجیتال، بخش ارز دیجیتال بانک سرمایهگذاری ژاپنی نومورا، اعلام کرد درخواست تاسیس یک بانک ملی تحت نظارت فدرال را به دفتر کنترل ارز آمریکا (OCC) ارسال کرده است. این بانک به مدیریت داراییهای دیجیتال و ارائه خدمات مرتبط از جمله نگهداری ارز دیجیتال و اوراق قرضه دولتی خواهد پرداخت.
بانک پیشنهادی لیزِر دیجیتال در آمریکا مستقر شده و به مشتریان نهادی خدمات نگهداری ارز دیجیتال، معاملات نقدی ارز دیجیتال و فیات و استیکینگ ارائه خواهد داد. این بانک در صورت تایید، به جمع معدود مؤسسات ارز دیجیتال تحت نظارت فدرال خواهد پیوست.
لیزِر دیجیتال که در زوریخ مستقر است و در امارات دارای مجوز است، در حال حاضر صندوقهای ارز دیجیتال، معاملات خارج از بورس و ابزارهای مدیریت خزانه را ارائه میدهد. این شرکت اخیراً صندوق سودآور بیت کوین توکنشده خود را معرفی کرده است.
پوروی مانیار، مدیر حقوقی لیزِر دیجیتال، گفت:

