مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

تکرار سناریوی خرید در سقف و فروش در کف؛ آرتور هیز دوباره اتریوم‌هایش را با ضرر فروخت!

اتریوم

داده‌های آن‌چین نشان می‌دهند که آرتور هیز، مدیرعامل سابق صرافی بیت‌مکس (BitMEX)، بار دیگر در معامله اتریوم متحمل ضرر شده است. به گزارش لوک‌آن‌چین (Lookonchain)، او حدود ۲،۳۶۵ واحد ETH را به کامبرلند (Cumberland) و گلکسی دیجیتال (Galaxy Digital) منتقل و در ازای آن ۴.۳ میلیون USDC دریافت کرده است؛ معامله‌ای که با میانگین قیمت ۱،۸۲۱ دلار به ازای هر اتریوم انجام شد و حدود ۲۴۱ هزار دلار (۵.۳ درصد) زیان برای او به همراه داشت.

Ramzarz

هیز پیش‌تر در جریان رشد قیمت اتریوم تا محدوده ۱،۹۲۳ دلار بیش از ۷،۲۱۳ واحد ETH خریداری کرده بود، اما با عقب‌نشینی بازار دوباره در قیمت پایین‌تر اقدام به فروش کرد. این دومین بار در ماه‌های اخیر است که او استراتژی «خرید در سقف و فروش در کف» را تکرار می‌کند.

این رویداد یادآوری می‌کند که حتی سرمایه‌گذاران بزرگ و باسابقه نیز از نوسانات شدید بازار در امان نیستند. برای سرمایه‌گذاران خرد، این اتفاق هشداری است که تصمیم‌گیری احساسی و دنبال کردن روندهای کوتاه‌مدت می‌تواند به افزایش فشار فروش و ثبت زیان‌های غیرضروری منجر شود.