مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

احتمال افزایش ۲۵ واحدی نرخ بهره فدرال رزرو هفته آینده به ۵۳ درصد رسید

طبق داده‌های پلتفرم پیش‌بینی پلی مارکت، احتمال افزایش ۲۵ واحدی نرخ بهره فدرال رزرو در نشست ۱۵ و ۱۶ سپتامبر اکنون به ۵۳ درصد رسیده و از گزینه «بدون تغییر» با ۴۶ درصد پیشی گرفته است. این جهش پس از تقاطع دو منحنی در نمودار، طی چند روز اخیر رخ داده است.

این تغییر انتظارات عمدتاً به دلیل گزارش قوی اشتغال آمریکا در اوت (۱۶۲ هزار شغل جدید، فراتر از انتظارات) و اظهارات کریستوفر والر (Christopher Waller)، یکی از اعضای هیئت‌مدیره فدرال‌رزرو، رخ داده که گفته با وجود تورم بالاتر از هدف، افزایش نرخ بهره در نشست پیش‌رو می‌تواند مناسب باشد.

بر اساس تحلیل‌ها، اگر فدرال رزرو نرخ بهره را افزایش دهد، دلار احتمالاً تقویت می‌شود و بازارهای پرریسک از جمله کریپتو ممکن است تحت فشار کوتاه‌مدت قرار گیرند؛ در مقابل، حفظ نرخ فعلی می‌تواند حمایت نسبی از بیت کوین و سایر دارایی‌های ریسکی ایجاد کند. آخرین گزارش تورم پیش از نشست، همچنان می‌تواند این معادله را تغییر دهد.